Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Welzijnscheck

 
Met gezonde voeding, voedingssupplementen en een complete (huid)verzorgingslijn kan je je persoonlijke doelstellingen bereiken. Dat kan van alles zijn: van meer energie en weerstand, betere sportprestaties tot gewichtbeheersing.

In combinatie met een uitgebreide serie gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten kunt u zich na een korte periode een totaal ander mens voelen!

Werkwijze
Aan de hand van een welzijnscheck- en voedingsanalyse en/of intake gesprek worden uw persoonlijke doelen vastgesteld die overigens naar wens kunnen worden bijgesteld en vervolgens wordt samen met u een plan opgemaakt.

Het voedingsplan
Als eerste en belangrijkste: een voedingsplan. De veranderingen worden rustig ingevoerd, niet te snel, want de ervaring leert dat veel mensen dat niet lang volhouden. De situatie wordt van keer tot keer bekeken. Dat kan omdat er regelmatig contact is, al naar gelang de wenselijkheid van 1 x per week tot 1 x per maand.

De welzijnscheck duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur. Aan de hand van uw conclusies en bevindingen neemt u de beslissing of u wel of niet met uw plan en de effectieve Herbalife producten wil starten.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven