Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife Sportvoeding

 
Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks.
Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 6 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften.
• Te personaliseren op uw specifieke trainingsbehoeften
• Formules gebaseerd op de laatste wetenschappelijke technieken
• Alle producten van Herbalife24 zijn getest op verboden stoffen zodat u volledig op onze producten kunt vertrouwen
Lees verder >>
 

Herbalife tekent contract met Ajax Amsterdam!

Sportvoedingspecialist Herbalife heeft een supplierovereenkomst met diverse sportclubs in Nederland.
 
Vitesse en ADO Den Haag zullen vanaf september 2011 niet alleen Herbalife voeding gebruiken, maar ook zal Herbalife door hen bij allerlei gelegenheden naar voren worden gebracht. Eerder heeft Herbalife een sponsorovereenkomst gesloten met SBV Excelsior en heeft Herbalife met Ajax, en HV KRAS/Volendam een supplierovereenkomst gesloten.
 

Gepersonaliseerd voedingsplan. Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van Vitesse een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt eraan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.

Over Herbalife Herbalife is een van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

 
Herbalife sponsort verschillende sportteams en individuele atleten van over de hele wereld.

Dit benadrukt Herbalife’s toewijding aan sport. Voorbeelden van beroemde, internationaal erkende voetbalclubs die we sponsoren, zijn FC Barcelona en LA Galaxy, waar David Beckham voor speelt. Lionel Messi FC Barcelona is een belangrijke uitdrager van de positieve effecten die de sportvoeding op zijn presteren heeft. Valencia CF, Schalke 04, Pumas van Mexico en de Braziliaanse Santos, naast de American Youth Soccer Organization (AYSO) in de VS. Naast clubs, sponsort Herbalife ook sportevenementen van over de hele wereld. Deze evenementen zijn o.a. de LA Women’s Tennis Championships in de U.S., en de jaarlijkse Moscow Marathon in Rusland.

 
Herbalife Distributeurs zijn sterk betrokken bij sportpromotie en sponsoring. Zij streven er dan ook naar om u te informeren over de voordelen van een evenwichtige levenswijze en u te laten zien hoe Herbalife u kan helpen.
 
Als u graag en regelmatig sport, voelt u zich fit, gezond en energiek. U bent dan waarschijnlijk ook gefocust, gemotiveerd en toegewijd. We weten wat u motiveert en hebben producten die erop toegespitst zijn uw lichaam in prima conditie te houden.

Wat u moet weten over Sportvoeding!

Of je nou een wedstrijd speelt, op je fiets een berg afdaalt of een flink aantal baantjes gaat zwemmen, je lichaam moet een topprestatie leveren. Maar dat valt niet mee als je je zo futloos voelt dat je liever op de bank ligt dan in het zwembad.

Er zijn steeds meer aantoonbare bewijzen dat een uitgebalanceerde voeding in de sport het verschil kan betekenen tussen winnen en verliezen. Kapitalen worden uitgegeven aan trainingskleding, sportmateriaal, sportvloeren, grasmatten, goede trainers en coaches, waarbij voeding altijd een sluitpost is. Of erger nog, voeding, de brandstof voor het lichaam, geheel niet ter sprake komt.
Hier laten we zien hoe sporters hun voedingsgewoonten kunnen veranderen waardoor het herstelvermogen en de prestaties verbeterd kunnen worden.

Herbalife biedt producten die helpen bij zowel het leveren als bijvullen van brandstof en bij reparatie en renovatie. Onze producten bevatten hoogwaardige koolhydraten, prote´nen en essentiŰle vetzuren die goed verteerbaar zijn en makkelijk worden geabsorbeerd. Deze voedingsstoffen heeft het lichaam nodig om optimaal te presteren. Dus wilt u graag die extra energie om een topprestatie te kunnen leveren, dan mag Herbalife in uw leven niet ontbreken.

SPORTVOEDING VORMT EEN COMPLEX EN VAAK VERWARREND ONDERWERP, MAAR UITEINDELIJK DRAAIT HET OM DE VOLGENDE BASISCOMPONENTEN:

1. Brandstof innemen

Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieŰn en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof brandstoffen haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld.

DOEN:
Drink een Formule 1 shake gemengd met verdund vruchtensap, een half uur voor u gaat sporten. Dit biedt uw lichaam direct energie en helpt om de brandstofvoorraad in de spieren te ontzien.

DOEN:
Neem voor of tijdens het sporten H3O Pro Sportdrank. Deze bevordert snelle hydratatie, levert uw lichaam directe en doorgaande energie en helpt bovendien de opname van essentiŰle voedingstoffen te verbeteren en de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke effecten van vrije radicalen.

Vet = reservebrandstof
De vetten uit ons voedsel worden opgeslagen in de brandstoftanks voor de lange termijn; de vetcellen. Deze reservetanks spreken we aan als we aan duursport doen.

DOEN:
Gebruik de volledige voedingsproductenlijn van Herbalife, inclusief Vitaminen en Mineralentabletten en Cell Nutrition. Zo weet u zeker dat uw lichaam de optimale voeding krijgt. Dankzij optimale voeding onderscheiden de producten van Herbalife zich van alle andere voedingsprogramma's. Deze benadering van voeding is gebaseerd op het eeuwenoude principe van de balans. Door gebruik te maken van drie belangrijke technologieŰn - voedingskunde, voedingssupplementen op microniveau en kruidenkunde - werken de producten van Herbalife synergetisch samen om de opname van voedingstoffen in uw lichaam te helpen verbeteren. Daarnaast wordt uw spijsvertering geoptimaliseerd door precies de juiste balans tussen voedingsstoffen en kruiden.

2. Brandstof bijvullen

Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen.

DOEN:
Drink direct na het sporten de Formule 1 prote´nedrank gemengd met vruchtensap, om die tank weer vol te gooien. Blijf uw lichaam tot twee uur na het sporten voorzien van brandstof; van koolhydraatrijke voeding.

3. Reparatie:

Prote´ne = Reparatie
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige prote´nen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige prote´ne helpt de spiercellen om zÚlf de schade te herstellen.

DOEN:
Drink zo'n anderhalf tot twee uur na het sporten nog een Formule 1 shake, gecombineerd met prote´nerijke drank of voeding. Voeg een lepeltje Prote´ne Poeder toe om extra profijt te hebben van dit eiwit.

4. Renovatie:

Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met anti-oxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:
- mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
- de afbraak van spierweefsel verminderen
- de reesynthese van glycogeen bevorderen
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.

DOEN:
Neem het antioxiderende product van Herbalife - RoseOx. Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het gezonde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus pro-actief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.

DOEN:
Neem Herbalifeline, dat een ruime hoeveelheid Omega-3-vetzuren levert, om uw hartfunctie te ondersteunen.

5. Hydrateren

Drink tijdens de trainingen, wedstrijden e.d. tenminste elke 15 minuten een beetje water of aangelengde drank. Als u water met thermojetics kruidendrank neemt heeft u een energie verhogende isotone drank die ook na lange tijd nog goed te drinken blijft, duursporters zoals lopers en wielrenners worden dan niet misselijk van het water drinken na de vele kilometers.
Door een schep formule 1 shake door het water of kruidendrank te mengen zorgt u voor een snelle aanvulling van de koolhydraten, geen suikers want deze werken maar kort en daarna tegen u.

6. Toevoegingen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen krijgt, kunt u onze Multivitaminen- en mineralentabletten en Cell Nutrition toevoegen aan uw dieet. Voor extra energie kunt u NRG tabletten nemen H│0 PRO fitness of onze bruisende Liftoff sportdrank drinken!

Vergeet niet dat het tijdens warming-ups en na afloop van een training belangrijk is om de spieren aan te spannen en af te laten koelen, om een goed verloop van het herstel- en renovatieproces te bevorderen.

Herbalife producten kunnen zowel worden gebruikt door mensen die gewoon aan recreatiesport doen als door wedstrijd en topsporters.
Voor actieve mensen van ieder niveau kan Herbalife worden gebruikt voor het vullen, het bijvullen, het herstellen en de renovatie.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

ę Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven