Producten bestellen


HERBALIFE - MAAK VAN ELKE DAG EEN TOP DAG!
Onze visie: levenskwaliteit van iedereen verbeteren. Wat uw doelstellingen ook zijn, Herbalife kan u helpen. Herbalife producten geven uw lichaam de gezonde voeding die het lichaam nodig heeft om in goede conditie te blijven. Sinds 1980 betrouwbaarheid! 30 dagen geld terug garantie! Niet goed geld terug!

Om officiële Herbalife producten online te bestellen dient u zich eerst aan te melden. Dat gaat snel en eenvoudig met een geldig e-mailadres. Meld u zich nu aan of log in en u kunt beginnen met bestellen. Bel of SMS naar: 06-51357213 E: info@treasurelife.nl 

 

01 Formule 1 Voedingsshake

01 Formule 1 VoedingsshakePak snel die lekkere Herbalife Shake in een glas, verrukkelijk!
Makkelijk te bereiden en toch een uitgebalanceerde evenwichtige voedzame maaltijd. 
Een Herbalife Shake geeft een uitstekende balans van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten, toegevoegde plantenextracten en kruiden. 

Belangrijkste voordelen: 
 • De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld.* 
 • Caloriebeheersend: 220 kcal per portie 
 • Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training. 
 • Een Formula 1 shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner. 
 • Sojaproteïne: een compleet proteïne dat alle essentiële aminozuren biedt. 
 • Biedt essentiële vitaminen en mineralen.

Hoe kan het u helpen:
Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Herbalife Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. 
Voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden door een héérlijke Shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd. 
Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd door een héérlijke Shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden. 

Gebruik: Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk (vetarm).
Uw lichaam heeft 1 g proteïne per kg lichaamsgewicht nodig, voor extra proteïne kan Formula 3 toe worden gevoegd aan uw Formula 1 shake. 
*33% marktaandeel gewichtsbeheersingssector wereldwijd (euromonitor 2011)02 Formule 1 Shake zakjes

02 Formule 1 Shake zakjesFormule 1 voedingsshake één portie zakje - Het spreekt voor zich dat een goede conditie helpt om u goed te voelen. Om u hierbij te helpen, zijn er nu twee heerlijke smaken van de Formule 1 in handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop één of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 7 zakjes van 26 gram.


03 Formula 1 voedingsshake Vrij Van 550gr

03 Formula 1 voedingsshake Vrij Van 550grFormula 1 voedingsshake Vrij Van 550 gr. F1 Vrij Van vervaardigd zonder gluten, lactose of soja, zodat u ook de populairste productreeks van Herbalife kunt gebruiken. Verkrijg alle voedingsstoffen die u nodig heeft, in een heerlijke vanillesmaak. Krijg de voedingsstoffen die u nodig heeft – zonder gluten, lactose en soja. Effectiviteit aangetoond door wetenschappelijke studies* 
 • Verzadigend: Bevat erwtproteïne en koolhydraten op plantaardige basis die u langer een verzadigd gevoel geven en uw energie op peil houden 
 • Voedzaam: bevat vezels en al het goede uit 22 essentiële vitaminen en mineralen. 

HOE KAN HET U HELPEN? 
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging,bewezen effectief is voor gewichtsbeheersing. F1 Vrij Van is een heerlijke,evenwichtige maaltijd met een uitstekende balans van proteïne en belangrijke voedingsstoffen voor langdurige energie. Bevat beschermende antioxidanten, vezels en kruiden en Pisane®; plantaardige proteïne afkomstig uit erwten. F1 Vrij Van bevat ook bosbes- en granaatappelextract. 

GEBRUIK 
• Voor een shake zonder soja en gluten: 
– Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml halfvolle koemelk (1,5% vet) 
• Voor een shake zonder lactose en gluten: 
– Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml sojamelk


04 Formule 1 maaltijdrepen

04 Formule 1 maaltijdrepenHeeft alle goede voedingsstoffen die ook in een F1 shake of evenwichtige maaltijd zitten. 

Belangrijkste voordelen: 
 • Samengesteld met een uitstekende balans van belangrijkste voedingsstoffen, waaronder veel proteïnen en vezels en toegevoegde vitaminen en mineralen 
 • Caloriebeheersend met ongeveer 207 kcal per reep 
 • 13 g proteïne in iedere reep om u te helpen magere spiermassa op te bouwen 
 • 8 g vezels per reep om tegemoet te komen aan de dagelijkse vezelbehoefte 
 • Geschikt voor vegetariërs 
 • Verkrijgbaar in de smaken Chocolade en Rood Fruit & Yoghurt 
 • Vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen 
 • Een makkelijke en evenwichtige maaltijd voor wanneer u onderweg bent

Hoe kan het u helpen? 
Is handig voor onderweg, geconsumeerd met een voldoende water, hoeft u nooit een evenwichtige maaltijd te missen en zo vermijd u die overtollige calorieën. 
Gebruik: Geniet dagelijks als evenwichtige maaltijdoptie. 05 Vezel en kruidentabletten

05 Vezel en kruidentablettenHelp uw spijsvertering, zorg voor voldoende vezels. Nu met 94% extra vezel! 
Ideaal om het bereiken van de aanbevolen inname van 25 g vezels/dag eenvoudig te maken. 3g vezels per portie
 
Belangrijkste voordelen: 
 • 3 verschillende vezelbronnen 
 • Bevat Haver, peterselie en inuline vezels. 
 • Ideaal om te gebruiken samen met de Formula 1 shakes en Formula 2 Multivitaminencomplex als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma. 
 • bevat zowel oplosbare en onoplosbare vezel.

Hoe kan het u helpen?
Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkorenproducten, groenten en fruit kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement.

Gebruik : Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag. 


06 Thermo Complete

06 Thermo CompleteVoorkom een dip halverwege de ochtend of middag. 
Levert cafeïne om u een mentale boost te geven. Helpt de concentratie te verbeteren en alertheid te vergroten. 

Belangrijkste voordelen: 
 • Een unieke mix van natuurlijke cafeïne uit groene thee en yerba mate 
 • Vitamine C draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid 
 • Bevat 85mg Cafeïne per portie om de concentratie en alertheid te helpen verbeteren

Hoe kan het u helpen? 
Heeft u vaak het gevoel dat u uw concentratie en alertheid moet verbeteren? Voor velen is koffie of thee de keuze van voorkeur… Maar als er geen tijd is voor een koffiepauze, dan biedt Thermo Complete een handig alternatief. 

Gebruik: 
Neem dagelijks één tot twee tabletten, halverwege de ochtend en halverwege de middag.


07 Instant Kruidendrank

07 Instant KruidendrankEen verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Deze caloriearme en opwekkende drank, op basis van vijf snelwerkende plantaardige stoffen, is een ideale manier om meer water te drinken. Het is ook een bruikbaar alternatief op de traditionele dranken zoals koffie en thee, dankzij de vier verschillende smaken. 50 gram. Diverse smaken.08 Instant Kruidendrank Original

08 Instant Kruidendrank OriginalEen verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Deze caloriearme en opwekkende drank, op basis van vijf snelwerkende plantaardige stoffen, is een ideale manier om meer water te drinken. Het is ook een bruikbaar alternatief op de traditionele dranken zoals koffie en thee. 100 gram.


09 Formule 2 Multivitamine

09 Formule 2 MultivitamineStress, verkeerde eetgewoonten en luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formula 2 - Multivitamine Complex bevat 12 vitaminen en 10 mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formule 1 - Voedingsshake. 90 tabletten.


10 Proteine Drank Mix

10 Proteine Drank MixVerhoog je proteïne inname en help je lichaam om extra spiermassa op te bouwen. 
Proteïne drankmix een eenvoudige manier om uw dagelijkse proteïne inname te verhogen. Proteïne is essentieel voor de goede functie van de cellen en voor de groei en het herstel van het weefsel. Proteïne is een bouwsteen van het leven, ons lichaam kan het niet opslaan, dus moeten we zorgen dat we dagelijks genoeg proteïne eten. 

Belangrijkste voordelen: 
 • 5g hoge kwaliteitsproteïne 
 • 7 gram koolhydraten 
 • 20 vitaminen en mineralen 
 • Kan met water bereid worden 
 • Heerlijke vanille smaak

Gebruik: Mix twee eetlepels (28g) Proteïne drankmix poeder met 250ml koud water om te drinken als tussendoortje. Simpelweg een eetlepel (14g) toevoegen aan twee lepels van uw Formula 1 shake met 250ml koud water. Mix het door uw favoriete shake en verhoog uw inname. 


11 Haver Appel Vezel Drank

11 Haver Appel Vezel DrankMeer vezels voor een Fit lichaam door een heerlijke drank uit 6 vezelbronnen 
Een ideale en vooral heerlijke manier om dagelijks meer vezels binnen te krijgen. 

Belangrijkste voordelen: 
 • Een poedermix die rijk is aan vezels – 5g per portie. 
 • een unieke mix van oplosbare en onoplosbare vezels. 
 • 6 verschillende vezelbronnen uit appel, haver, mais, citrus, witlof en soja. 
 • Bevat slechts 15 calorieën per portie; past ideaal in een caloriebeheerst dieet. 
 • Frisse Appelsmaak, ook wanneer het toegevoegd wordt aan je Formula 1 shake.

Hoe kan het u helpen? 
vezels spelen een belangrijke rol binnen een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon, dragen bij aan regelmaat, helpen bij het behoud van gezonde darmen en om ons spijsverteringssysteem stabiel te houden*. De aanbevolen dagelijkse vezelinname is 25g. Volgens onderzoek in de UK haalt ruim 2/3 van de mensen dit niet.** 

Gebruik: 
Gemakkelijk te bereiden met water 150ml voor een heerlijke drank of om door de shake mengen; waardoor het de ideale en handige manier is om je dagelijkse vezelinname te verhogen en je spijsvertering te ondersteunen*. 
* Havervezel draagt bij aan een toename van bulkvorming in de darmen.**EFSA Panel on Dietetic Products, Voeding, en Allergieen (NDA).EFSA Journal 2010; 8(3):1462.** UK Nationaal Diet en Voeding onderzoek (NDNS) 


Aloe MAX

Aloe MAXAloeMAX is een smaakvolle aloe vera drank. AloeMAX bevat 98% Aloë. Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiële bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen! Met het zegel van de International Aloe Science Council (IASC). Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. AloeMax slechts 1,2 kcal per glas. Helpt afslankers met ontgiftingsverschijnselen. Weinig suiker. 473ml


Aloesiroop

AloesiroopEen verfrissende drank die u de kalmerende kruidenkwaliteiten van Aloë en kamille biedt. Gemengd met water, gebruik het in plaats van uw gewoonlijke frisdranken. Een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt. Zo vaak te gebruiken als u maar wilt! 473ml


Aloesiroop Mango

Aloesiroop MangoHerbal Aloë Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango, grote verpakking 473 ml is goed voor 31 porties en wordt gemaakt van het aloë verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloë verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Herbal Aloë Drank met mangosmaak wordt gemaakt volgens de strategie van Herbalife ‘Seed to Feed’, ethische verwerking, gegarandeerde kwaliteit en traceerbaarheid. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt, kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal Aloë Drank in de smaak mango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen.


Cell Nutrition

Cell NutritionHaal het meeste uit uw voeding! Slechte eetgewoonten, slechte spijsvertering of hoge stressniveaus kunnen bijdragen aan vermoeidheid en een verlaagde weerstand. Cell Activator helpt uw lichaam vitaminen en mineralen beter op te nemen. Bij dagelijks gebruik zorgt u er dan ook voor dat uw lichaam de voedingswaarde krijgt die het verdient. 90 tabletten.


Fiberbond

FiberbondDeze unieke mengeling van actieve vezels en natriumcholeaat bevordert de spijsvertering door het afvoerproces van afvalstoffen door het lichaam te verbeteren. Helpt tevens uw trek in een snack te remmen. 90 tabletten.


Formule 3 Proteine Poeder

Formule 3 Proteine PoederUw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen zoals vlees, kaas en noten ook veel ongewenst vet en veel calorieën. Formule 3 - Personalised Proteine Poeder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft. 240g.


Gele Tabletten

Gele TablettenDit voedingssupplement, samengesteld op basis van GTF-chroom en garciniaextract die uw lichaam bij de natuurlijke afstelling van de glucosebalans helpen, is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de avonduren. Het kan gunstig zijn voor het beheersen van de eetgewoonten, als onderdeel van een gewichtsbeheersingsprogramma. 60 tabletten.


Geroosterde Sojabonen

Geroosterde SojabonenHerbalife Geroosterde Sojabonen 
Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteïne en 113 kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers. 

Belangrijkste voordelen 
 • Rijk aan proteïne (9g per zakje) om te helpen magere spiermassa op te bouwen 
 • 113 calorieën per zakje – minder calorieën dan traditionele hartige snacks 
 • Heerlijk van smaak – geroosterd en licht met zout besprenkeld 
 • In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent 

Hoe kan het u helpen? 
Als u op zoek bent naar een evenwichtig, hartig tussendoortje. 
Als u uw gewicht wilt beheersen of u wilt een evenwichtiger alternatief voor hartige snacks zoals, chips, crackers of gezouten noten. 
Als u wat extra proteïne aan uw dieet wilt toevoegen. 
Ideaal als u een druk leven leidt en een evenwichtig tussendoortje voor onderweg nodig heeft. 

Gebruik 
Geniet op elk moment van de dag van een zakje (21,5g) Geroosterde Sojabonen. 
Dit product dient te worden gebruikt binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl. Doos met 12 zakjes. 


Gourmet Tomatensoep

Gourmet TomatensoepGourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieën geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariërs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteïne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteïne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.


H3O Pro Fitnessdrank

H3O Pro FitnessdrankH3O Pro™ is een innovatieve isotone drank die ontworpen is om te helpen bij het leveren van uitzonderlijke prestaties en ontwikkeld in samenwerking met onze experts van de Nutrition Advisory Board (NAB). Deze isotone drank van Herbalife heeft een aantal unieke voordelen; hydratatie, energiek gevoel en uithoudingsvermogen, absorptie en antioxidant bescherming, top smaak. 10 stuks.


Herbalifeline

HerbalifelineWetenschappelijk onderzoek toont aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt en dat niet alle voedingsstoffen van de vis volledig geassimileerd worden. We missen dikwijls essentiële vetzuren, waaronder de belangrijke Omega-3. Herbalifeline is een uitstekende manier om uw dagelijkse inname van Omega-3 essentiële vetzuren aan te vullen. 3 capsules dekken een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, die 2g per dag is. 90 tabletten.


Liftoff energiedrank

Liftoff energiedrankLiftoff™ is een nieuwe bruisende energiedrank. Dankzij zijn samenstelling op basis van L-taurine, guarana  en cafeïne, voelt u zich opnieuw vol energie! Liftoff™ biedt 100% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitaminen B6 en B12 voor een optimale energieproductie, en 100% van de ADH aan vitamine C, een krachtige antioxidant. Uw volledige training lang blijft u dus uw energie behouden. Doosje met 10 tabletten van 45 gram.N.R.G. tabletten

N.R.G. tablettenGuarana tabletten bieden een blijvend energierijk gevoel, voor wanneer u hier ook maar behoefte aan heeft. Geen wonder dat guarana al eeuwenlang wordt gebruikt om zijn opwekkende en verfrissende eigenschappen. 60 tabletten.


Niteworks

NiteworksIntegreer Niteworks™ in uw dagelijks leven voor een betere levensstijl. Neem Niteworks™ voor u naar bed gaat. Niteworks™ helpt het stikstofoxide-niveau te vergroten, die steeds lager wordt naarmate u ouder wordt en die ’s nachts op het laagste niveau staat. Onderzoek toont aan dat stikstofoxide belangrijk is bij de toevoer van bloed naar de vitale organen zoals het hart en de nieren. 135g.


Prelox Blue

Prelox BlueZowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Prelox Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden. 60 tabletten.


Proteine repen

Proteine repenSTOP! Weersta de verleiding van die chocoladereep vol calorieën. Kijk eens naar de gezonde tussendoortjes die Herbalife als alternatief heeft! Wij hebben heerlijke repen in drie verschillende smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen. Deze repen zijn gemaakt van echte chocola maar hebben veel minder calorieën en vetten. Een doos bevat 14 repen van 35 gram.RoseGuard

RoseGuardStimuleer uw immuunsysteem 
RoseGuard is een dagelijks voedingssupplement dat 100% van de NRV* levert aan vitamine A en C, om een sterk immuunsysteem te ondersteunen.* Voedingswaarde referentie / Nutritient Reference Values

Belangrijkste voordelen: 
 • Levert 100% van de voedingswaarde referentie aan vitaminen A en C ter ondersteuning van een sterk immuunsysteem. 
 • Rijk aan vitaminen E om de lichaamscellen te helpen tegen oxidatieve stress. 
 • Met verschillende botanische ingrediënten waaronder rozemarijn, kurkuma en astralagus.

Hoe kan het u helpen? 
RoseGuard is speciaal samengesteld om uw immuunsysteem te ondersteunen, want dat is erg belangrijk bij een gezonde en actieve levensstijl. 
Gebruik: Neem dagelijks twee tabletten, bij voorkeur tijdens de maaltijd 


Schizandra Plus

Schizandra PlusDe schizandraplant bevordert het vermogen van het lichaam om zuurstof te gebruiken. De antioxiderende ingrediënten dragen bij aan een vermindering van de hersteltijd na een sportprestatie en een bestrijding van aan sportgerelateerde vrije radicalen. Elke sportliefhebber heeft behoefte aan deze formule! 60 tabletten


Tang Kuei

Tang KueiVrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning. 60 tabletten.