Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Gezond snoep

Bent u een stille snoeper? Eet u als troost? Heeft u die reep chocola nou echt nodig? Weersta de verleiding van die chocoladereep vol calorieŽn. 

Wat is een 'goede' snack?

In het ideale geval bevat de goede snack weinig of geen suiker, weinig natrium (zout), wit meel of verzadigd vet. Kijk daarom altijd op de verpakking van wat u koopt. Als er nogal wat ongewone ingrediŽnten op staan loopt u de kans dat er chemische stoffen aan zijn toegevoegd. Koop liever producten met natuurlijke grondstoffen.

Welke lekkernijen maar liever niet?

De meeste! Dat is nou precies waarom Herbalife zo'n fantastische reeks speciale voedingsproducten heeft ontwikkeld. U kunt daardoor veilig knabbelen op voedzame tussendoortjes zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over te veel suiker, meel, vet, zout of ongewenste toevoegsels.

Geef uw lichaam wat het nodig heeft

Honger is in het algemeen een signaal van uw lichaam dat de voorraad aan bepaalde voedingsstoffen moet worden aangevuld. Jammer genoeg krijgen we geen signaal als: meer kalk graag of meer vitaminen! Dat zou wel heel makkelijk zijn. Welzijnsproblemen kunnen zich voordoen als we regelmatig reageren op hongersignalen met verkeerde voeding. We moeten allemaal in de gaten houden hoeveel suiker, vet, zout, chemische toevoegsels we eten en onze consumptie zoveel mogelijk terugdringen. Als u junkfood en ongezonde snacks vervangt door verstandige en voedzame snacks, kunt u de risico's op verminderd welzijn in de kiem smoren.

Doe het liever wat kalmer aan

Als u probeert alles uit elke minuut van de dag te halen, laat naar bed gaat en vroeg opstaat, uur na uur met hectische dingen bezig bent, betekent dit dat u uzelf maar heel weinig tijd gunt om uw dagelijks eten te organiseren. Kleine porties eten, op gezette tijden, de hele dag door, is een uitstekende methode gebleken om zowel aan gewichtsbeheersing te werken als met honger af te rekenen.

Herzie uw snoepgewoonten

Plan bijvoorbeeld op het eind van iedere week al uw snacks voor de volgende week en koop voldoende in om de week door te komen. Zorg voor variŽteit, zodat u op elk 'snaaimoment' iets te kiezen heeft.

 
Kijk eens naar de gezonde tussendoortjes die Herbalife als alternatief heeft!
 
- ProteÔne repen
- Gourmet Tomatensoep
- Geroosterde sojabonen
 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
 

ProteÔne repen

 
ProteÔne Drank Mix
 
Gourmet Tomatensoep
 
Sojabonen

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

© Treasure Life 1999- 2015  Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven