Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Afslanken

 
Wilt u afslanken?
Wilt u meer vitaliteit hebben?
U jonger voelen en er jonger uitzien?
 
 
Met Herbalife kunt u een programma op maat samenstellen met gewichtsbeheersingsproducten, voedingsproducten en producten voor uiterlijke verzorging en u zult een ander mensen worden!
 
Het Herbalife programma bevat een persoonlijke hoeveelheid proteïne die is afgestemd op uw persoonlijke behoefte, hierdoor voelt u zich verzadigd en energiek tijdens het gewichtbeheersingsproces. Het Herbalife programma bevat een maaltijdplan op maat dat u helpt in vorm te komen en te blijven.
 
Hoe werkt het?
 
Afslankfase: Tijdens de afslankfase vervangt u twee maaltijden door een heerlijke shake. U neemt dus twee shakes per dag en daarnaast eet u één maaltijd 'normaal'. Als u op streefgewicht bent, volgt u een stabilisatiefase.
Stabilisatiefase: Na de afslankperiode is het belangrijk dat u uw gewicht behoudt en daarom is er een stabilisatiefase die het jojo-effect kan helpen voorkomen. U vervangt in deze fase één maaltijd door een shake en u eet 2 maaltijden 'normaal'.

Omdat wij voor 100% achter ons product staan, geven wij
30-dagen-geld-terug garantie.
 
Lees hier een aantal succes verhalen, miljoenen mensen over de hele wereld hebben met succes hun gewicht beheerst met behulp van het Herbalife programma voor gewichtsbeheersing. 
 
Quickstart Classic programma
Quickstart programma
 
Ontdek wat uw lichaam nodig heeft om uw algehele welzijn te vergroten!
 

David Heber Voorzitter van Herbalife’s Adviesraad, directeur van het UCLA Centre for Human Nutrition; tevens directeur van het UCLA Centre for Dietary Supplement Research in Botanicals. Hij heeft een groot aantal boeken over gezondheidszaken op zijn naam staan zoals What Color is Your Diet? en The LA Shape Diet.

David Heber gebruikt zelf ook eiwitrijke shakes naast uitgebalanceerde maaltijden en is ervan overtuigd dat dit, in combinatie met lichaamsbeweging, een fundamenteel onderdeel is van een gezonde levensstijl.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven