Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Aankomen

 

Veel mensen hebben problemen om hun gewicht te beheersen. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Veelal heeft men al van alles uitgeprobeerd. Behoort u tot deze groep dan weet u dat dit niet de ideale en gezondste oplossing is.

Vrijwel alle programma's die in de winkel of via de huisarts verkrijgbaar zijn, zijn gericht op afslanken. Figuurcorrecties om aan te komen bestaan niet of zijn commercieel niet interessant genoeg.

Het voordeel van Herbalife is dat men de gewichtsbeheersing producten voor alle figuur correcties -met effect- kan gebruiken.

Veel van onze cliŰnten hebben dit met succes "uitgeprobeerd".
Zij hebben de producten naast hun gewone brood en warme maaltijd genomen. Binnen een week zag men al resultaat. Door onze individuele begeleiding (indien gewenst) zijn zij kilo's aangekomen zonder er eigenlijk iets voor hoeven te doen,alleen de supplementen en de shakes naast de gewone maaltijden te gebruiken. Men kwam en komt aan, tot ongeveer 1 pond per week, in het tempo dat men zelf wenst.

Welke Herbalife producten heeft u dan nodig?

Met de voedingssupplementen van Herbalife neemt u naast een broodmaaltijd een Formule 1 shake, welke verkrijgbaar is in zes heerlijke smaken. Naast deze shake gebruikt u ter aanvulling Vezel- en kruidentabletten. Eventuele extra supplementen zijn onze Prote´ne Poeder, Multivitamine Complex, NRG tabletten en Liftoffdrank ter ondersteuning van uw energiebalans.

De brood en avondmaaltijd blijft u gewoon gebruiken, u staat dus niet op een gewichtsbeheersingsprogramma en u hoeft uzelf eigenlijk niet te ontzien! Het voedingssupplement bevat alle voedingsstoffen die u nodig heeft op dagelijkse basis. De opname in uw lichaam is tot maar liefst 98% of meer. Als u op uw ideale gewicht bent kan het ook lang duren voordat u uw oude gewicht weer bereikt. Het is namelijk geen tijdelijk aankom programma. Alle Herbalife producten zijn samengesteld op natuurlijke basis.

 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

ę Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven