Home

Laatste nieuws

Alle producten

Uiterlijke verzorging

Goed ontbijtplan

Afslanken

Aankomen

Gezond snoep

Energieker & vitaliteit

Gezondheid

 

Sport & voeding

Herbalife24 Sport

 

Welzijnscheck

BMI berekenen

Voedingsadvies

 

Online webwinkel

Bestellen

 

Contact

Wie zijn wij?

 

Zakelijke kans

Generation H

 

Herbalife info

Disclaimer

Privacy

Herbalife Company

 
Over Herbalife

Al meer dan 34 jaar lang ondervinden mensen de levensveranderende resultaten van de Herbalife producten. Of het doel nu is afvallen, de gezondheid verbeteren, een betere sportieve prestatie neer te kunnen zetten of je natuurlijke schoonheid verbeteren, Herbalife heeft een oplossing voor al uw wensen

Herbalife ook voor uw leven
Additionele middelen en steun om u op weg te helpen bij uw afslankpogingen vindt u op deze website. Bekijk onze programma's, vraag online advies aan en sla een nieuwe weg in, de weg naar een gezonder leven, een leven waarin je je gewicht onder controle hebt en je elke dag goed voelt.
 
Fenomenale omzetstijgingen
In de eerste maand bedroeg de omzet zo'n $ 23.000,- en groeide uit naar zo'n $ 2.000.000,- in het eerste jaar! Op dit moment een bedrijf met een miljardenomzet en een ongelimiteerd groeipotentieel, heeft Herbalife zich tot doel gesteld om hun producten in alle voorname landen van de wereld op de markt te brengen. En gebaseerd op de opmerkelijke resultaten die Herbalife de afgelopen jaren heeft laten zien is dit een doelstelling die gehaald kan worden. Zonder twijfel kunnen wij stellen dat Herbalife de wereld dichter bij elkaar brengt en mensen helpt om zich goed te voelen en er goed uit te zien!

Momenteel heeft Herbalife een wereldwijde jaaromzet van ruim $ 7,2 miljard.

Het is ongelofelijk wat er momenteel aan het gebeuren is in Europa. Het marktaandeel in Europa groeit enorm!

 
Herbalife is een wereldwijd bedrijf
Herbalife, met het hoofdkantoor gevestigd in Los Angeles California (USA), is op dit moment in meer dan 90 landen wereldwijd actief en staat op het punt om zelfs een nog grotere expansie op de wereldmarkt door te gaan maken. Wij hebben honderdduizenden vertegenwoordigers wereldwijd, elk van hen een onafhankelijk distributeur, geen personeel van Herbalife. Onafhankelijke Herbalife distributeurs genieten de vrijheid die samengaat met het runnen van een eigen zaak.
 
De producten helpen u om zich goed te voelen, betere sportprestaties te leveren en er goed uit te zien.
Wij maken bij de vervaardiging van onze producten gebruik van kruiden en natuurlijke ingrediŽnten. Deze exclusieve formules hebben een grote aantrekkingskracht op een steeds groter groeiend marktsegment binnen de voeding- sport- en persoonlijke verzorgingsmarkt.
 
Uw onafhankelijk Herbalife distributeur staat voor u klaar
De producten van Herbalife zijn uitsluitend verkrijgbaar via onafhankelijke Herbalife distributeurs.
 
Daardoor kan een hoog klanttevredenheid niveau gegarandeerd worden. De distributeurs zijn van alle productenspecificaties op de hoogte en kunnen u aanbevelingen doen die op uw specifieke omstandigheden aansluiten, opdat u de persoonlijke begeleiding kunt krijgen die alleen een onafhankelijk Herbalife distributeur u kan bieden. U staat er nooit alleen voor als het aankomt op het uitzoeken van de oplossing die bij u past!

Wij bieden u resultaat op basis van klanttevredenheid. En dat is bijzonder. 

 

Herbalife CEO Michael O. Johnson

 

Michael O. Johnson is sinds april 2003 naar Herbalife gekomen. Hij heeft 17 jaar gewerkt voor de Walt Disney Corporation waar hij in zijn laatste periode actief was als president van Walt Disney International. Als fanatiek triatleet is Michael vol passie over voeding en welzijn. Hij heeft de visie om Herbalife verder te positioneren als een wereldklasse merk.

 
Lid van de Direct Selling Association (DSA)
De Direct Selling Association (DSA) is een overkoepelend orgaan m.b.t. de directe verkoopbranche. Herbalife volgt nauwgezet de richtlijnen die deze vereniging opstelt en maakt zich sterk voor een industriebrede standaard. Herbalife's medische adviesraad bestaat uit hoog gekwalificeerde medische artsen, voedselbiochemisten en sportvoedingsdeskundigen.
 
Heeft u interesse in onze Herbalife producten, direct bestellen of wilt u meer informatie? Vult u dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en geven u, geheel vrijblijvend een advies op maat.
 
5Top
   
 

© Treasure Life 1999- 2015 Alle rechten voorbehouden - Onafhankelijk Herbalife Distributeur Eindhoven